Des de fa ja uns anys em vaig iniciar en el món de les aplicacions android, sense cap ànim de lucre, bàsicament per curiositat i per ampliar alhora els meus coneixements. Intento crear aplicacions pensant en les meves necessitats però alhora compartir-les amb altres amb necessitats similars i així es beneficien també.

Us deixo enllaç de la meva pàgina de desarrollador al GOOGLE PLAY STORE on podràs trobar totes les aplicacions android que he realitzat: Clica AQUÍ
tennis ace app

Tennis ACE

App per a mesurar la velocitat del servei d'un jugador de tennis

Tennis ACE

promo2 Mètodes per mesurar la Velocitat de el servei tennis de qualsevol jugador:

MÈTODE CASOLÀ: per calcular la velocitat del servei. Això sí, no exacte i quant més ràpid tenen més marge per a l’error, però és bastant eficaç per a velocitats de 80km / h a 150 km / h. També depèn de l’habilitat que té la persona que utilitzarà aquesta aplicació. Quan s’utilitza el cronòmetre es recomana l’ús dels polzes d’ambdues mans i mirant a la pilota. Et pica el cuquet de saber a quant van els seus serveis?

MÈTODE PRO: Mètode més laboriós però molt exacte a qualsevol velocitat de servei.

descarrega a través de Google Play aquí

savassona

Savassona

App-Guia d'escalada a la mística zona de Savassona

Savassona

Petita guia d’escalada en bloc de la catalana zona de SAVASSONA. En aquesta aplicació trobaràs un croquis amb les roques més importants de la zona, la ruta amb cotxe per arribar a la zona i un navegador de realitat augmentada per geolocalització per moure’t in situ per la zona.

Descarrega-la a través de Google Play aquí

savassona

ubiCAT

Els teus llocs sempre a mà !

ubiCAT

Ubicat et permet guardar els teus llocs i els situa al mapa.
Molt fàcil d’utilitzar.
Molt intuïtiva.
Et permet associar una foto com avatar.
No requereix de connexió a internet per ubicar en lloc nou (connexió a internet només requerida per als mapes)
Utilitza un framework de realitat augmentada disponible sense connexió a internet.
Ideal per guardar el teu recorregut de les vacances, els teus cims de muntanya, llocs poc freqüentats o fins i tot per situar-te en el bosc o montaña.ubicat_Icono
Et permet personalitzar els temes.

descarrega-la a través de Google Play aquí

promo

HandWi Club - FreeWiFi APP -

Ja tens a les mans l'eina WiFi més potent del món !! I el més increïble la pots aconseguir de forma totalment GRATUÏTA. A que esperes ?? Registra't ja en HandWi i comença a gaudir !!

HandWi Club - FreeWiFi APP -

Registrar-se a HandWi és tan senzill com inserir les dades del teu router WiFi, així podràs accedir a les xarxes dels teus amics de HandWi. Totes les dades de registre en HandWi estaran ubicats en un servidor d’alta seguretat amb certificat SSL, així no hauràs de preocupar-te per la protecció de les teves dades de registre.

En el moment que vulguis, l’aplicació HandWi disposa de l’opció d’eliminació de les teves dades de registre.

TUTORIAL FASE REGISTRE: https://www.handwi.com/guia-app-android-handwi/

descarrega-la a través de Google Play aquí

promo

Zona GAMER

Començo una nova aventura pel món dels videojocs.

VIDEOJOCS

No es tracta d’un “em tir a la piscina perquè està de moda” sinó que és una evolució dels coneixements que un va adquirint. La realització de videojocs és la unió de molts conceptes que he anat desenvolupant al llarg dels anys, on es barreja entre si la programació, el modelatge i animació en 3d, la creativitat, etc …

Per crear els meus primers esbossos en aquest món he utilitzat el motor de UNITY, juntament amb altres softwares de modelització i animació.

Es requereix de molt esforç mental i dedicar-li moltíssim més de temps del que jo creia per poder arribar a treure una versió decent d’un projecte.

Us deixo unes pinzellades en aquest vídeo de videojocs que he pogut dur a terme. No dubteu en posar-vos en contacte amb mi si necessiteu un col·laborador per al vostre projecte, estaré encantat d’ajudar-vos o almenys donar-vos el meu punt de vista.

be Talent

Pròximament...

be Talent

Screenshot_2016-02-11-21-43-32

PRÒXIMAMENT AL PLAY STORE!!