Són molts els casos d’empreses petites o autònoms i, de vegades amb un o dos empleats, que dubten de la necessitat de tenir un lloc web per al negoci. Realment ens cal? Si tens un negoci, necessites un web.

Un lloc web aconseguirà que els teus clients, empleats potencials, socis comercials i fins i tot inversors puguin accedir més fàcilment a informació sobre la teva empresa, negoci i serveis que ofereixes.

¿Per què necessita un web la meva empresa?

La gent busca i compara a Internet abans d’escollir. Anteriorment era molt comú demanar recomanacions a amistats i parents, però avui en dia el més comú és buscar opinions a internet.

– Igualaràs o avançaràs als teus competidors. Si aconsegueixes crear imatge de marca a Internet, ajudaràs a créixer a la teva empresa i avançaràs als teus rivals. No siguis l’últim a arribar a la xarxa!

– Un lloc web s’ampliarà el mercat al que arribes: No importa que no vulguis comercialitzar de primeres teus serveis o productes a través de la xarxa. Simplement es tracta d’una forma de fer publicitat teus serveis o productes i no tancar-te només amb el mètode tradicional. Cal tenir visió de mercat.

Una web està oberta les 24 hores del dia: Tant fa el moment o el lloc des del qual et busquin; la informació sobre els teus productes o serveis estarà disponible sempre. Si a més comptes amb un formulari de contacte, podran posar-se en contacte amb tu per consultar-te dubtes. Un lloc web pot estalviar temps, ja que molta gent trobarà allà les respostes a les seves preguntes i ja no tindran raons per posar-se en contacte directe amb tu.

El lloc web d’un negoci és un canal de publicitat. Pots utilitzar-lo com a aparador per a informar als teus clients de qualsevol descompte o nou producte o les teves facultats o coneixements sobre el negoci a que et dediques.

Raó per la qual no tenir una pàgina web

Un web mal dissenyada transmet una imatge negativa, poc fiable i poc professional. La impressió pot ser nefasta. Doncs dit això, l’única raó per la qual no tenir un web és tenir una que doni mala imatge al teu negoci.